Werken bij Hart van Nederland?

Solliciteer nu

Werken bij Hart van Nederland?

Hart van Nederland is hét nieuwsmerk dat het dagelijkse nieuws dicht bij de mensen brengt. Zeven dagen per week brengen we het laatste nieuws op tv - van vroeg tot laat -, op de radiozenders van Talpa Network en natuurlijk online. Ook vertellen we bijzondere verhalen van Nederlanders in onze podcasts. Duizenden Nederlanders geven dagelijks hun mening over het gesprek van de dag in ons Hart van Nederland-panel. Door deze combinatie van media bereiken we met onze journalistiek dagelijks miljoenen Nederlanders.

Full-time · Hilversum

Wie ben jij?

  • Heb jij een journalistieke achtergrond of affiniteit?
  • Is jouw glas altijd halfvol in plaats van halfleeg?
  • Zie je voor elk (maatschappelijk) probleem een oplossing?
  • Ben jij iemand die mensen weet te overtuigen dankzij een uitgebalanceerde mix van enthousiasme, positieve houding en empathie?
  • Word jij vrolijk van klein, positief nieuws?
  • En ben jij een scherpe beelddenker die (nieuws)verhalen in de meest uiteenlopende vormen kan gieten? 

Wat ga je doen?

Zowel voor Hart van Nederland als voor een spannend, nieuw project op onze redactie zoeken we creatieve mensen die net een beetje anders naar het nieuws durven en kunnen kijken. 

Specifiek gaat het om de volgende functies of combinaties hiervan:

  • Verslaggevers (die ook als camjo kunnen werken)
  • Redacteuren
  • Itemsamenstellers

Zowel freelancers als mensen die liever in dienstverband werken zijn welkom. Bij voorkeur heb je enkele jaren ervaring, maar we geven ook graag jong talent een kans, dus meld je gewoon als je blij wordt van deze vacature en denkt dat je het kunt!

Je komt te werken op de scherpe, ambitieuze én gezellige nieuwsredactie van het meest veelzijdige grote mediabedrijf van Hilversum. Als je in dienstverband werkt val je onder de CAO van Talpa TV Productions BV.

Herken jij je in bovenstaand profiel? Dan maken we graag kennis.

Word jij onze nieuwe collega?

Wil jij werken bij Hart van Nederland? Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren. Stuur via onderstaande knop jouw CV en motivatiebrief en wie weet maak je binnenkort deel uit van ons team.

Heb je nog vragen over de functie of de procedure? Mail dan naar jobs@talpanetwork.com.

Iedere vorm van acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.