TV & Radio Planner

Solliciteer nu

Radio & TV Planner

Op de afdeling Sales Planning & Traffic zijn wij opzoek naar een nieuwe collega! Wil Jij dagelijks bezig zijn met het zo optimaal mogelijk indelen van de ingekochte reclamezendtijd? En schroom jij niet om advies uit te brengen aan mediabureaus over de inzet van reclamecampagnes? Dan zoeken wij jou!  

Full-time · Amsterdam

The job

De afdeling Sales Planning & Traffic bestaat uit 20 medewerkers en verzorgt de optimale indeling, verkoop & monitoring van reclamezendtijd op de verschillende tv- en radiozenders van Talpa, Radiocorp, en BBC First. Op de afdeling werk je nauw samen met de Account Managers, de afdeling Yield & Eindregie. 

Je bent verantwoordelijk voor een optimale indeling van de ingekochte reclamezendtijd voor Televisie & Radio. Daarnaast adviseer je dagelijks mediabureaus bij het inplannen en optimaliseren van reclamecampagnes binnen de beschikbare zendtijd.

Je bent verantwoordelijk voor het beheer van alle radio en tv commercials en de juiste uitzendinstructies. (Je bewaakt de tijdige binnenkomst van alle commercials, je schrijft de commercials in en verzorgt de inhoudelijke keuring).Tevens zorg je ervoor dat alle commercials goed en tijdig klaarstaan voor de uitzending.

Tot slot informeer je accountmanagers over de aanvragen van de bureaus en controleren van de gemaakte contractafspraken.

Jouw profiel:

  • MBO+ / HBO level;

  • Werkervaring in een commerciële of administratieve functie en/of kennis van mediaplanning is een pré

  • In het bezit is van goede communicatieve eigenschappen;

  • Een echte teamplayer;
  • Weet wat er speelt op de tv- en radiozenders van Talpa;
  • Stressbestendig is en gemakkelijk (telefonische) contacten onderhoudt;
  • Héél handig met Word en Excel;
  • Een uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in het Nederlands heeft.
  • Flexibel inzetbaar, dus ook in de weekenden. 


Wij bieden 

Een uitdagende fulltime functie op basis van een 40-urige werkweek bij een jonge, gedreven organisatie in een professionele en informele werkomgeving waar je collega’s klaarstaan om je waar nodig te ondersteunen.


Sluit deze vacature perfect bij jou aan? Solliciteer dan snel via de onderstaande knop!


Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.