Stage Social Media

Solliciteer nu

Stage Social Media

Ben jij altijd online en weet jij als geen ander welke content het beste werkt op YouTube, Instagram, Facebook en Snapchat? Volg jij alle grote influencers en wil jij alles leren van influencer marketing? Bij Talpa Social zijn wij per februari 2020 opzoek naar een stagiair Social Media!

Als stagiair Social Media help je mee met het onderhouden van onze eigen social media kanalen. Je denkt mee over de inhoud, ontwikkelt content en zorgt ervoor dat alles op het juiste moment geplaatst wordt. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de distributie van content op onze merkkanalen (met name YouTube & Instagram). Je zorgt ervoor dat alle content op het juiste moment en in de juiste vorm op de verschillende merkkanalen verspreid wordt. Je optimaliseert de kanalen waar nodig en houdt onze collega’s en influencers up-to-date over de nieuwste trends.


FULL-TIME · AMSTERDAM

Je werkzaamheden kunnen bijvoorbeeld bestaan uit:

  • Je beheert onze eigen social media kanalen
  • Je creëert en optimaliseert content voor diverse social media kanalen
  • Je distribueert content via zowel onze eigen- als de merkkanalen
  • Je ondersteunt het team bij het maken van voorstellen
  • Je onderzoekt de laatste trends en online mogelijkheden

Herken jij jezelf in de volgende punten?

  • Je bent ambitieus en volgt een HBO/WO studie in de richting van media/communicatie
  • Je bent per februari beschikbaar voor minimaal 5 maanden
  • Tag, thumbnail, clickbait; YouTube kent voor jou geen geheimen
  • Je hebt grafische skills en affiniteit met het creëren van (social) content
  • Je hebt een vlotte pen.

Afdeling
Wij vertegenwoordigen de 100 populairste premium content creators van Nederland. Dagelijks maken onze influencers content voor miljoenen fans en verspreiden dit via YouTube, Instagram, Snapchat en blogs. Onze afdeling helpt hen door ze ondersteuning te bieden om hun merkverhaal op een aansprekende en geïntegreerde manier te vertellen en ze daarmee te laten groeien in kijkersaantallen en merken. Wij helpen de online creators groeien op het gebied van bereik en content in de verticals Beauty, Fashion, Lifestyle, Food, Entertainment en meer!

Over Talpa Social
Talpa Social is de nieuwe social unit binnen Talpa Network. Wij vertegenwoordigen de 120 populairste premium content creators van Nederland. Dagelijks maken deze influencers content voor miljoenen fans verspreid via YouTube, Instagram, Snapchat en blogs. Wij helpen onze door hen te laten groeien in kijkersaantallen en merken door hun merkverhaal op een aansprekende en geïntegreerde manier te vertellen.