Stage Productie/Redactie “Gameroom/LUCKY13”

Solliciteer nu

Stage Productie/Redactie “Gameroom/LUCKY13”

Voor het nieuwe game-platform “Gameroom/LUCKY13” van Talpa Network zoeken we een productie/redactiestagiair(e)!


Sinds 1 januari is de populaire dagelijkse kennisquiz LUCKY13 weer terug, dit keer alleen app-only. LUCKY13 is een gameshow, volledig gepresenteerd in een app op jouw smartphone. Vanaf nu is LUCKY13 te vinden in de Gameroom-app welke op het punt staat om uit te breiden met andere games, zoals bijvoorbeeld een special die alleen over games, zoals Fornite gaat of een special die alleen maar gaat over sportvragen.  

INTERNSHIP · AMSTERDAM

Wat ga je doen?

De stage is een combinatie van productie, - en redactie. Je helpt o.a. de producer om productioneel alles voor te bereiden, houdt planningen in de gaten, beantwoord vragen van kijkers en zorgt ervoor dat de props optijd besteld zijn. Aan de andere kant help je de redactie om de aflevering voor te bereiden, bedenk je quizvragen, zoek je geschikt beeldmateriaal en sta je met de app-operator in de studio om de live uitzending van die avond te draaien.

Wie ben jij?

De collega die wij zoeken heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel, toont initiatief, is enthousiast, zeer flexibel, volgt een HBO of WO-opleiding en is een enorme doorzetter.

Interesse?

Kom jij ons team versterken en ben je op korte termijn beschikbaar? Reageer dan snel! 

De duur van je stage is bespreekbaar.