Stage Productie Hart van Nederland

Solliciteer nu

Stage Productie Hart van Nederland

Talpa Network bestaat uit de onderdelen Events, TV (o.m. SBS6, Net5, Veronica en SBS9), Radio (o.m. 538, Sky Radio, Veronica en Radio 10), Social (Social1nfluencers), Digital (o.m. KIJK, JUKE en VoetbalTV) E-commerce divisie (o.m. VakantieVeilingen, Actievandedag en Ticketscout). Deze onderdelen worden ondersteund door Talpa Media Solutions, Talpa Technology en Talpa Creative.


Ben jij op zoek naar een leerzame stageplek bij een dynamisch bedrijf? Wij zijn op zoek naar een getalenteerde:

Productiestagiair(e)

INTERNSHIP · AMSTERDAM

Hart van Nederland is niet alleen populair op tv, ook online zien elke dag weer honderdduizenden mensen onze nieuwsverhalen. Al die Nederlanders bereiken we via app, website, Facebook (400.000 fans) en ons sterk groeiende Instagram-account. En we hebben meer ambities. Ben jij ook ambitieus, altijd online en ligt de focus in je journalistieke werk op Nederlands nieuws? Kom dan stage lopen bij Talpa Network op één van de leukste nieuwsredacties van Nederland!

Bij Hart van Nederland is er vanaf heden (startdatum in overleg) plaats voor een Productie stagiaire voor 40 uur per week.

Wat ga je doen?

Als Productiestagiair(e) maak je onderdeel uit van het productieteam van Hart van Nederland. Je ondersteunt de productieafdeling bij een optimale en efficiënte inzet van de beschikbare productiemiddelen. Hierbij kun je denken aan het inzetten van cameramensen en het maken van een montageplanningen. Je adviseert de redactie over diverse productionele aangelegenheden. Je onderhoudt contact met eindredactie, coördinatie, redacteuren en verslaggevers. Je draagt zorg voor de kwalitatieve en inhoudelijke naleving van gemaakte afspraken met leveranciers. Je bent je er van bewust dat online video tegenwoordig bepalend is voor het succes van welk nieuwsmerk dan ook. 

Wij zoeken een student(e) die:

  • Nieuwsgierig en accuraat is;

  • Werkt en denkt op minimaal HBO-niveau;

  • Grote affiniteit voor nieuws (ontwikkelingen) in zowel binnen- en buitenland heeft;
  • Onder tijdsdruk het overzicht weet te bewaren;
  • Een positief kritische, heldere mening heeft;
  • Collegialiteit en enthousiasme kenmerken je stijl van werken;
  • Moeiteloos de weg weet te vinden op social media en crossmediaal denkt;
  • in het derde of vierde jaar zit en een media gerelateerde opleiding volgt.


Wij bieden jou:

Een stageplaats van (minimaal) vijf maanden, waarin je intensief begeleid zal worden. Tijdens deze stage maak je kennis met alle facetten die van toepassing zijn op nieuwsproductie.