Stagiair online redactie LINDA./LINDA.meiden

Solliciteer nu

Stagiair online redactie LINDA./LINDA.meiden

Zoek jij een journalistieke stage die zó leuk en zó leerzaam is dat je als een door de wol geverfde redacteur ons pand in Naarden verlaat? Grijp je kans.

We zoeken stagiairs voor het voorjaar (half juni t/m augustus 2023).

INTERNSHIP · NAARDEN

Wat we zoeken

Kun je schrijven, begrijp je WordPress, Photoshop en social media? Ben je stressbestendig, creatief en noem je jezelf een aanpakker? Dan zou dit een match kunnen zijn. Wij verwachten dat je een journalistieke studie volgt, HBO-denkniveau hebt en zelfstandig kunt werken.

Voor deze stage is het in normale omstandigheden aan te raden dat je niet te ver van Naarden woont of bereid bent een tijdelijke kamer in de buurt te zoeken (d.w.z. in Amsterdam/Utrecht/Gooi). Op dit moment werken we hybride: deels thuis, deels op de redactie.

Belangrijk: je hoeft echt geen blonde vrouw te zijn om bij ons te werken. Wit, zwart, dik, dun, man, vrouw of geen van beiden; L, H, B, T, I of een andere letter: je bent hoe dan ook welkom.

De online stagiair van LINDA.nl of LINDAmeiden.nl...

…kan zich verplaatsen in onze doelgroep, de leukste vrouwen van Nederland (LINDA. 30-50 jaar, LINDA.meiden 18-28 jaar). Online en in jouw omgeving spot je de originele verhalen. Je schrijft graag (en hebt er ervaring mee) en bent verbaal sterk. Je bent altijd op de hoogte van het laatste nieuws, kunt mooie en relevante verhalen doorvertalen in sterke teksten en houdt van lifestyle. Je weet aan alles wat je maakt een eigen draai te geven in de kenmerkende LINDA. tone of voice. 

Verder…

  • maak je snel ANP-berichten en zoek je er (LINDA.-)beeld bij;
  • maak je zelfstandig nieuwsbrieven;
  • pitch je ideeën voor de site - óók lifestyle en human interest;
  • en neem je uiteindelijk je eigen interviews af, die je vertaalt naar échte LINDA. of LINDA.meiden artikelen.

Praktische zaken

De stage is 40 uur per week. Je moet fulltime student zijn, een ov-kaart met studentenkorting hebben én in bezit zijn van een geldig rijbewijs. Verder is het een werkstage: een onderzoeksopdracht is helaas geen mogelijkheid.

Wat we bieden

Je krijgt veel verantwoordelijkheden, dus je leert veel bij ons. Er hangt een gezellige, productieve sfeer op de redactie en gedurende je stage heb je een mentor bij wie jij je ei kwijt kunt. De vergoeding is marktconform.

Over LINDA.

Mood for Magazines is het toonaangevende mediabedrijf achter het merk LINDA. Inmiddels is het merk LINDA. uitgegroeid van magazine tot een vooruitstrevend crossmediaal merk met verschillende onderdelen. LINDA.nl bereikt ruim zes miljoen bezoekers per maand via LINDA.nl en de app. Daarnaast bereikt LINDA.nl miljoenen vrouwen via de diverse social-mediakanalen. Het magazine bestaat uit themanummers, de special LINDA.loves en zes keer per jaar LINDA.meiden voor jonge vrouwen tussen 18-28 jaar. LINDA. magazine is met een gemiddelde verkochte oplage van 235 duizend exemplaren per maand de grootste vrouwenglossy van Nederland en bereikt maandelijks 1,2 miljoen mensen.

Mood for Magazines is onderdeel van Talpa Network (o.a. SBS, Net5 en Radio538). Samen hebben we de ambitie het sterkste en leukste vrouwennetwerk van Nederland te worden.


Kortom…

Ben jij een nieuwsjunk, wil je bij de leukste site voor vrouwen en meiden in de leer en vooral: wil je keihard meewerken aan ons succes? We horen graag van je! Solliciteer via de knop hieronder.

                Fotograaf: Marc de Groot