Senior Accountmanager

Solliciteer nu

Senior Accountmanager

Talpa Media Solutions zet de doelstelling van de klant altijd centraal, want alleen op die manier kan het beste concept aangeboden worden. Effectiviteit en efficiëntie is daarbij een must. Onze sterke merken lenen zich voor 360 graden toepassingen, zodat de doelgroep overal en op elk moment bereikt kan worden met de juiste boodschap. Pas dan neemt de relevantie en daarmee de impact toe, zowel voor consument als klant.

Talpa Media Solutions is de verkooporganisatie voor vier Nederlandse commerciële televisiezenders SBS6, Net5, Veronica, SBS9, Vice en het VOD-platform KIJK, Radiozenders Radio538, SkyRadio, Radio Veronica, Radio10, en de digitale platforms van Talpa e-commerce en Social Influencers.

FULL-TIME · AMSTERDAM

Hoofdtaken: 

Je bent in de eerste plaats verantwoordelijk voor de verkoop van spotreclamezendtijd op onze TV-zenders. Als Senior Accountmanager informeer en adviseer je zowel adverteerders als (media)bureaus over de mogelijkheden om middels onze TV-zenders hun media en marketingcommunicatie doelstellingen zo effectief en zo efficiënt mogelijk te behalen. Naast spotmogelijkheden op onze TV-zenders behoren ook radio, media solutions, online video tot het werkterrein van de Senior Accountmanager.

  • Je bent budgettair verantwoordelijk voor de onder jouw beheer lopende accounts
  • Je bent in staat om tijdens onderhandelingen je gewenste resultaten te bewaken en stuur je waar nodig bij om alle gestelde doelen te realiseren.
  • Je bent het aanspreekpunt voor adverteerders en (media)bureaus inzake commerciële projecten.
  • Je vertaalt marketing-/communicatiedoelstellingen van adverteerders naar passende media strategieën.
  • Je Informeert, adviseert en werft actief (potentiële) opdrachtgevers en adverteerders en je hebt als taak relaties verder uit te bouwen.

Jouw profiel.

  • Je bent gedreven, hebt passie voor het vak.
  • Je bent ondernemend, proactief en resultaatgericht.
  • Je kenmerkt je door uitstekende advies- en verkoopvaardigheden en kunt crossmediaal acteren vanuit de doelstellingen van de klant.
  • Je bent een teamplayer en weet mensen te enthousiasmeren.

Je hebt een afgeronde, relevante HBO-/WO-opleiding met minimaal 5 jaar werkervaring in een commerciële functie bij een media-exploitant of mediabureau.

Je beschikt over een breed netwerk bij adverteerders en (media)bureaus

Wij bieden:

Een uitdagende fulltime functie in een dynamische, gedreven organisatie (gevestigd in Amsterdam). Onze primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn concurrerend. Je bent onderdeel van een ambitieus en enthousiast team.

Solliciteren.

Ben jij een energieke persoonlijkheid en herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Stuur je CV voorzien van een motivatiebrief via onderstaande sollicitatie knop. Voor inhoudelijke vragen over deze functie kun je contact opnemen met Jacques.cools@talpanetwork.com

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld