Inhoudelijke Editor

Solliciteer nu

Inhoudelijke Editor Shownieuws

Talpa TV Productions B.V.. is het in-huis productie bedrijf van Talpa TV, een creatief full media bedrijf dat opereert in een dynamische branche. We zijn gespecialiseerd in het produceren van nieuws gerelateerde televisieprogramma’s, waaronder het bekende Hart van Nederland, Shownieuws en Piets Weerbericht. Daarnaast produceren we een breed scala aan Infotainment programma’s zoals Lachen om Home Video’s, Reportage, De 25 Grootste, De Vierdaagse, Veronica Music en uiteenlopende (commerciële) specials. Bij Talpa TV Productions B.V. werk je in een inspirerende omgeving met enthousiaste en gedreven mensen.FULL-TIME · AMSTERDAM

Verantwoordelijkheden:

    Je bent bekend met het monteren van items op AVID, bent goed in beeldbehandeling en je kunt op een creatieve manier items samenstellen. Tevens ben je goed in het schrijven van teksten en heb je een redactionele achtergrond. In deze functie heb je veel contact met eindredactie en redactie. Daarnaast spreekt het programma Shownieuws je aan!


Jouw profiel:

Je hebt een uitstekende kennis van het Nederlandse showbizzlandschap en een bovenmatige interesse in alles wat met Shownieuws te maken heeft. Je hebt geen bezwaar tegen werken in de avond en in weekenden en je kunt presteren onder de druk van deadlines.

Opleiding en ervaring:

Wij verwachten dat jij minimaal een relevante opleiding (School voor Journalistiek) of vergelijkbare opleiding hebt afgerond. Daarnaast kun je zelfstandig monteren op AVID montagesets of heb je hier een basiskennis van. Tevens heb je minimaal 1 jaar ervaring op het gebied van nieuws of informatieve programma’s. Uit jouw werkervaring zal blijken dat je goed bent in beeldbehandeling en je kennis van de Nederlandse taal is uitstekend (zeker in schrijftaal!).


Naast een interessante baan op basis van een 40-urige werkweek, biedt de redactie een plezierige werkomgeving in Amsterdam bij een jonge, gedreven organisatie, waarbij je een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket tegemoet kunt zien conform de CAO van Talpa TV Productions B.V.


Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.