Samensteller / Beeldredacteur / Inhoudelijke editor Shownieuws

Solliciteer nu

Samensteller / Beeldredacteur / Inhoudelijke editor Shownieuws

De redactie van Shownieuws is op zoek naar een ervaren beeldredacteur / inhoudelijke editor; iemand die zelfstandig items kan samenstellen en kan monteren.

Full-time · Hilversum

Waar kom je te werken?

Shownieuws is het dagelijkse entertainmentnieuwsprogramma van SBS6, waarbij het laatste nieuws op het gebied van entertainment, crime, royalty, politiek en sport voorbijkomt. Shownieuws bereikt met de tv-uitzending op SBS6 en online maandelijks miljoenen mensen. De redactie van Shownieuws bestaat uit een team jonge ambitieuze professionals die vol passie dagelijks keihard werken om zoveel mogelijk mensen te entertainen met het laatste nieuws.

Jouw profiel
Wij zoeken beeldredacteuren die naast het monteren van items ook inhoudelijk mee kunnen denken en zelfstandig items kunnen samenstellen. Achter jouw montageset bereidt je diverse onderwerpen inhoudelijk voor en monteert deze zelfstandig; je maakt de opzet, schrijft de voice-over teksten en verwerkt het beeld tot een top-item voor de televisie-uitzendingen van Shownieuws, maar ook voor onze website of andere online kanalen. Je hebt een brede interesse op het gebied van entertainment, crime, sport, politiek en royalty. Je bent stressbestendig en kan goed presteren onder de druk van deadlines, werkt zelfstandig, secuur en bent communicatief sterk. 

Wij zoeken een collega die:

  • Ervaring heeft in een soortgelijke functie op een nieuwsredactie;
  • Goed kan monteren (bij voorkeur met Avid);
  • Een uitstekende kennis van de Nederlandse taal heeft en een aansprekende en toegankelijke schrijfstijl heeft;
  • Goed is in beeldbehandeling;
  • Geen 9 tot 5-mentaliteit heeft, want je werkt ook ‘s avonds, in het weekend en op feestdagen.

Wij bieden:

Een interessante en brede baan met veel eigen verantwoordelijkheid en uitdaging op basis van een 40-urige werkweek. Onze redactie is gevestigd in Hilversum. Natuurlijk hebben we ook een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket voor je conform de CAO van Talpa TV Productions B.V.

Sollicitatieproces / wat te verwachten?

We hebben een 'transparant' sollicitatieproces met twee of drie gespreksrondes. Voor vragen kun je contact opnemen via jobs@talpanetwork.com

Iedere vorm van acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.