RTV Planner & Trafficer

Solliciteer nu

RTV Planner & Trafficer

Talpa Network bestaat uit de onderdelen TV (SBS6, Net5, Veronica en SBS9), Radio (538, Sky Radio, Veronica en Radio 10), Social (Social1nfluencers), Digital (KIJK, JUKE en VoetbalTV) en de E-commerce divisie (VakantieVeilingen, Actievandedag en Ticketscout). 

Deze onderdelen worden ondersteund door Creative en Technology en aangeboden door Media Solutions. 

FULL-TIME · AMSTERDAM

Over afdeling:

De afdeling Sales Planning & Traffic bestaat uit 25 medewerkers en verzorgt de optimale indeling, verkoop & monitoring van reclamezendtijd op de verschillende tv- en radiozenders van Talpa, Radiocorp, Vicetv en BBC First

Op de afdeling werk je nauw samen met Account, Yield & Eindregie

Hoofdtaken:

Je bent verantwoordelijk voor een optimale indeling van de ingekochte reclamezendtijd voor Televisie. Daarnaast adviseer je dagelijks mediabureaus bij het inplannen en optimaliseren van reclamecampagnes binnen de beschikbare zendtijd.

Je bent verantwoordelijk voor het beheer van alle radio commercials en de juiste uitzendinstructies. (Je bewaakt de tijdige binnenkomst van alle commercials, je schrijft de commercials in en verzorgt de inhoudelijke keuring.)Tevens zorg je ervoor dat alle commercials goed en tijdig klaarstaan voor de uitzending.

Tot slot informeer je accountmanagers over de aanvragen van de bureaus en controleren van de gemaakte contractafspraken.

Wij zoeken voor deze functie per direct een collega met de volgende eigenschappen:

  • Je bent in het bezit van goede communicatieve eigenschappen;
  • Je werkt graag in een team;
  • Je weet wat er speelt op de tv en radio zenders van Talpa;
  • Je bent stressbestendig en onderhoudt gemakkelijk (telefonische) contacten;
  • Je bent heel handig met Word en Excel;
  • Je hebt een uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in het Nederlands.

Opleiding en ervaring:

Jouw werk- en denkniveau is minimaal op MBO/HBO niveau, werkervaring in een commerciële of administratieve functie en/of kennis van mediaplanning is een pré. 


Wat wij bieden:

Voor deze fulltime functie (40 uur per week) zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega. Onze voorkeur gaat uit naar een kandidaat die per direct beschikbaar is, vermeld daarom in je sollicitatie per wanneer je aan de slag bij ons kunt.