Stage redactie 6Inside

Solliciteer nu

Redactie Stagiair(e) 6Inside

Talpa Network bestaat uit de onderdelen Events, TV (o.m. SBS6, Net5, Veronica en SBS9), Radio (o.m. 538, Sky Radio, Veronica en Radio 10), Social (Social1nfluencers), Digital (o.m. KIJK, JUKE en VoetbalTV) E-commerce divisie (o.m. VakantieVeilingen, Actievandedag en Ticketscout). Deze onderdelen worden ondersteund door Talpa Media Solutions, Talpa Technology en Talpa Creative.


Op dit moment zoeken wij voor 6Inside een creatieve Stagiair!

FULL-TIME · AMSTERDAM

Houd jij van de spanning en uitdaging die er bij het maken van een dagelijks live-programma komt kijken? Kun je geen genoeg krijgen van Entertainment, Crime, Sport en Lifestyle? Wij zijn op zoek naar redactie stagiair(e)s voor het nieuwe dagelijkse programma 6Inside met Albert Verlinde en Jan Versteegh!

Als stagiair(e) op de redactie werk je mee aan de dagelijkse uitzendingen. Je draait mee in het redactieteam. Dat betekent dat je afwisselend op de redactie, op locatie en in de studio bent.

Je bedenkt onderwerpen, maakt interviewafspraken, zoekt en verwerkt beeldmateriaal, komt met eigen creatieve ideeën en schrijft de teksten voor onze presentatoren. We zoeken iemand die:

· Een opleiding volgt op minimaal HBO werk,- en denkniveau in de media of journalistiek

· Bovenop het nieuws zit en 24/7 social media checkt

· Houdt van alles wat met entertainment te maken heeft

· Flexibel, creatief en stressbestendig is

· Graag in een team werkt

Ben jij vanaf december fulltime beschikbaar (minimaal 12 weken) en wil jij graag stage bij ons lopen? Stuur dan jouw motivatiebrief en CV naar ons.