Redacteur Shownieuws (freelance)

Solliciteer nu

Redacteur Shownieuws -  (Freelance) 

De leukste entertainmentredactie van Nederland is per direct op zoek naar een steengoede bureauredacteur voor zowel de televisie-uitzendingen als het online platform van Shownieuws.

Ook freelancers zijn van harte welkom!

Full-time · Hilversum

Waar kom je te werken?

Shownieuws is het dagelijkse entertainmentnieuwsprogramma van SBS6, waarbij het laatste nieuws op het gebied van entertainment, crime, royalty, politiek en sport voorbijkomt. Shownieuws bereikt met de tv-uitzending op SBS6 en online maandelijks miljoenen mensen. De redactie bestaat uit een team jonge ambitieuze professionals die vol passie keihard werken om zoveel mogelijk mensen te entertainen met het laatste nieuws.

Jouw profiel:

Je bent in staat verrassende ideeën en invalshoeken aan te dragen en hier een goed item of artikel van te maken. Je bent altijd bezig met het (entertainment)nieuws en weet de nieuwtjes te scoren. Gedrevenheid, creativiteit, taalgevoel en journalistiek talent zijn de belangrijkste eisen die we aan onze nieuwe collega stellen.

Wij zoeken een collega die:

  • Een positieve, kritische en heldere mening heeft;
  • Collegialiteit en enthousiasme meebrengt;
  • Een uitstekende kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift heeft.
  • Die een vlotte en snelle pen heeft;
  • Geen 9-5 mentaliteit heeft, want je werkt in roosterverband, ook in de avonden, weekenden en op feestdagen. Flexibiliteit is key!

Wij bieden:

Word jij onze nieuwe collega?

Enthousiast over deze rol en wil je ons team komen versterken als Redacteur Shownieuws (Freelance)? Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren. Stuur via onderstaande knop jouw CV en motivatiebrief en wie weet maak je binnenkort deel uit van ons team.

We hanteren twee gespreksrondes.

Heb je nog vragen over de functie of de procedure? Mail dan naar jobs@talpanetwork.com.

Iedere vorm van acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.