Radio- en TV Planner

Solliciteer nu

Radio- en TV Planner

Op de afdeling Sales Planning & Traffic zijn wij opzoek naar een nieuwe collega! Wil jij dagelijks bezig zijn met het zo optimaal mogelijk indelen van de ingekochte reclamezendtijd? En schroom jij niet om advies uit te brengen aan mediabureaus over de inzet van reclamecampagnes? Lees dan snel verder! 

Full-time · Hilversum

Wie zijn wij? 

Talpa Media Solutions zet de doelstelling van de klant altijd centraal, want alleen op die manier kan het beste concept aangeboden worden. Effectiviteit en efficiëntie is daarbij een must. Onze sterke merken lenen zich voor 360 graden toepassingen, zodat de doelgroep overal en op elk moment bereikt kan worden met de juiste boodschap. Pas dan neemt de relevantie en daarmee de impact toe, zowel voor consument als klant.

De afdeling Sales Planning & Traffic bestaat uit 20 medewerkers en verzorgt de optimale indeling, verkoop & monitoring van reclamezendtijd op de verschillende tv- en radiozenders van Talpa, Radiocorp, en BBC First. Op de afdeling werk je nauw samen met de Account Managers, de afdeling Yield & Eindregie 

Wat ga je doen?

Je bent verantwoordelijk voor een optimale indeling van de ingekochte reclamezendtijd voor Televisie & Radio. Daarnaast adviseer je dagelijks mediabureaus bij het inplannen en optimaliseren van reclamecampagnes binnen de beschikbare zendtijd.

Je bent verantwoordelijk voor het beheer van alle radio en tv commercials en de juiste uitzendinstructies. (Je bewaakt de tijdige binnenkomst van alle commercials, je schrijft de commercials in en verzorgt de inhoudelijke keuring).Tevens zorg je ervoor dat alle commercials goed en tijdig klaarstaan voor de uitzending.

Tot slot informeer je accountmanagers over de aanvragen van de bureaus en controleren van de gemaakte contractafspraken.

We zoeken een energieke en gemotiveerde Radio- en TV Planner die …

  • MBO/HBO denk- en werkniveau met een commerciële achtergrond in administratie en/of mediaplanning;

  • in het bezit is van goede communicatieve eigenschappen;

  • graag in een team werkt;
  • weet wat er speelt op de TV- en radiozenders van Talpa;
  • stressbestendig is en gemakkelijk (telefonische) contacten onderhoudt;
  • heel handig is met Word en Excel (dan heb je écht een streepje voor);
  • een uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in het Nederlands heeft;
  • ook beschikbaar is in de weekenden!

Wij bieden:

Word jij onze nieuwe collega?

Enthousiast over deze rol en wil je ons team komen versterken als Radio- en TV Planner? Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren. Stuur via onderstaande knop jouw CV en motivatiebrief en wie weet maak je binnenkort deel uit van ons team.

We hanteren twee gespreksrondes.

Heb je nog vragen over de functie of de procedure? Mail dan naar jobs@talpanetwork.com.

Iedere vorm van acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.