Overslaan naar content

Digitale Campagne Specialist LINDA.

Remote
 • Hilversum
LINDA.

Functieomschrijving

Voor het digitale portfolio van Mood for Magazines (LINDA.) zoeken we een Digitale Campagne Specialist die wil meewerken aan de digitale groei van het mooiste en succesvolste mediamerk van Nederland. 

Naast het blad LINDA. heeft Mood for Magazines inmiddels een indrukwekkend online portfolio bestaande uit LINDA.nl, Vogue.nl, de LINDA. meiden-app en LINDA. Premium.

De functie

De Digitale Campagne Specialist is onderdeel van het Digital Team en rapporteert aan de Director Digital.
In deze rol adviseer je over de zichtbaarheid van (premium) artikelen, het behalen van bereikdoelstellingen, de (media)strategie van campagnes i.s.m. met onze partners en het optimaliseren van de online platforms en haar socials op basis van de door jou verkregen inzichten en data. Dit doe je in nauw overleg met andere afdelingen.

Een goed cijfermatig inzicht en een uitstekende kennis van o.a. Excel en Google Analytics zijn essentieel. Je verwerkt en analyseert data en maakt die visueel in grafieken en tabellen. Daarnaast ben je in staat om effectieve analyses te maken op basis van bereiks- en marktdata.

Je bent medeverantwoordelijk voor de optimalisatie en evaluatie van contentposities op LINDA.nl en de campagnes op onze social mediakanalen. Je weet hoe je deze moet inrichten en optimaliseren om een zo groot mogelijke conversie te realiseren naar LINDA.nl.

Daarnaast verzorg je gedetailleerde rapportages van digitale samenwerkingen en van het bereik van onze digitale en social platformen. De inzet van campagnes wordt uitgevoerd op ons eigen platform, binnen Talpa Network en op externe platformen. Je bent overall verantwoordelijk voor het behalen van de gestelde (campagne)-kpi's.


Vereisten

Wat zien we graag bij jou?

 • Je hebt een hbo of wo werk- en denkniveau
 • Je hebt minimaal drie jaar ervaring met online marketing en digitale media
 • Je kent je weg in Google Analytics en Ads manager, de Facebook business manager en Ads manager, Excel en Powerpoint
 • Je bent een teamspeler en goed in staat om samen te werken met verschillende disciplines
 • Je bent nieuwsgierig, resultaatgericht, zelfstandig en durft te zeggen wat je denkt
 • Je denkt mee, houdt van aanpakken en problemen oplossen
 • Je bent een sterke planner, kunt goed overzicht bewaken en houdt je aan deadlines

Wat krijg jij daarvoor terug?

 • Enthousiaste collega’s die met liefde bijdragen aan het merk LINDA.
 • Een competitief salaris, passend bij je opleiding en werkervaring
 • Een NS-business card, waarmee je ook privé mag reizen, of een kilometervergoeding
 • De flexibiliteit om deels thuis te werken en om je thuiswerkplek optimaal in te richten
 • Ruime keuze uit verschillende masterclasses, kennissessies en (team)trainingen om jouw ontwikkeling een impuls te geven
 • Een bruisende werkplek in het mooiste gedeelte (Dudok-stijl) van het Talpa Network-pand in Hilversum: door de aanwezigheid van radio- en tv-studio’s is hier altijd iets te beleven
 • Een fijn restaurant voor een gezonde en gevarieerde lunch
 • Gezellige borrels met alle collega's
 • Gratis sportfaciliteiten (wekelijkse bootcamp en boksles en vrij gebruik van onze eigen in-house gym)

Over LINDA.

Mood for Magazines is het toonaangevende mediabedrijf achter het merk LINDA. Inmiddels is LINDA. uitgegroeid van magazine tot een vooruitstrevend crossmediaal merk met verschillende onderdelen. LINDA bereikt ruim vijf miljoen bezoekers per maand via LINDA.nl en de app. Daarnaast bereikt LINDA. miljoenen vrouwen via de diverse social-mediakanalen. Het magazine bestaat uit themanummers, de special LINDA.loves en zes keer per jaar LINDA.meiden voor jonge vrouwen tussen 18-25 jaar.

LINDA. magazine is met een gemiddelde verkochte oplage van 146.000 duizend exemplaren per maand de grootste vrouwenglossy van Nederland en bereikt maandelijks een half miljoen mensen. Mood for Magazines is onderdeel van Talpa Network (o.a. SBS, Net5 en Radio538). Samen hebben we de ambitie het sterkste en leukste vrouwennetwerk van Nederland te worden.

Bij LINDA. hanteren we een divers beleid waarin we streven naar een inclusieve en gelijkwaardige werkomgeving voor al onze medewerkers, ongeacht achtergrond, geslacht, etniciteit, leeftijd of andere persoonlijke kenmerken.

Word jij onze nieuwe collega?

Ben je enthousiast over deze rol en wil je ons team komen versterken als Digitale Campagne Specialist bij LINDA.? We ontmoeten je graag. Solliciteer snel! 

of