Medewerker Communicatie

Solliciteer nu

Medewerker Communicatie


Wij zijn op zoek naar een Medewerker Communicatie:

Een uitdagende en afwisselende functie met alle mogelijkheden om je te ontplooien in een ambitieus mediabedrijf en omgeving waar geen dag hetzelfde is en je constant wordt geprikkeld om het beste uit jezelf te halen!


FULL-TIME · AMSTERDAM


Jij bent:


Je bent een startende, ambitieuze communicatie professional die toe is aan een groeispurt in een uitdagende werkomgeving waar je te maken krijgt met alle aspecten van het communicatie vak. Je hebt een Communicatie of Mediagerelateerd MBO- of HBO-diploma met  op zak en 1 tot 2 jaar werkervaring, via stage of werk verkregen. Je bent redactioneel en conceptueel sterk, creatief en effectief in het benaderen van stakeholders en werkt zelfstandig en georganiseerd. Je bent een collegiale teamspeler die uitdagingen niet schuwt en proactief de verbinding zoekt met de andere professionals binnen het hele Talpa Network om met elkaar tot de beste resultaten in het werk te komen.

Werkzaamheden:

  • Verzorgen van programma informatie, beeldmateriaal en woordvoering ten behoeve van de tv-gidsen, EPG’s en andere media;

  • Ontwikkelen/onderhouden van het netwerk van de bij het werkproces betrokken media, zoals journalisten, programma managers, producenten;
  • Publieksvoorlichting geven, telefonisch en via de mail;
  • Bieden van ondersteuning aan de collega’s op de afdeling.
Wij bieden: 

Een uitdagende functie op basis van een 40-urige werkweek bij een jonge, gedreven organisatie in Amsterdam met uitstekende arbeidsvoorwaarden.