Marketing Manager

Solliciteer nu

Marketing Manager

Voor de afdeling Marketing & Brands van Talpa TV zijn wij op zoek naar een Marketing Manager (m/v) voor de televisiezenders SBS6, Net5, Veronica en SBS9.

FULL-TIME · AMSTERDAM

Hoofdtaken:
  • Bewaken van het profiel en positionering van de merken;
  • Creatieve en innovatieve content strategieën ontwikkelen per doelgroep;
  • Initiëren van ATL en BTL campagnes en activaties voor de merken, televisieprogramma’s en events;
  • Leidende rol in de totstandkoming van de multidisciplinaire campagnes;
  • Operationele executie van merk- en programmacampagnes: opstellen briefing, creëren van concept, doorvertaling naar mediaplan, uitwerking middelen;
  • Bewaken van planning & budget;
  • Strategische samenwerkingsverbanden met mediapartners initiëren en uitvoeren

Opstellen best practices / marketing cases.

Jouw profiel

Naast strategisch en creatief ben je een conceptueel denker en voel je je als een vis in het water in de dynamiek van de mediawereld. Je bent een uitstekende organisator met een commerciële instelling. Je neemt graag het initiatief, bent sociaal en op een prettige manier assertief. Je bent een teamspeler en kunt, mede dankzij je hoge mate van flexibiliteit, onder hoge werkdruk nog steeds uitstekende prestaties leveren. Je hebt bij voorkeur ervaring met televisie, of ervaring met aan televisie gerelateerde marketingcampagnes. Affiniteit met het medium televisie is een must.

Wij zoeken een enthousiaste collega met een afgeronde HBO of WO-opleiding op het gebied van marketing, communicatie of media en minimaal 8 jaar relevante werkervaring.

Wij bieden:

Een uitdagende en afwisselende functie in een inspirerende omgeving waar geen dag hetzelfde is. Een marktconform salaris met uitstekende arbeidsvoorwaarden met als standplaats Amsterdam.