Manager LINDA.hetbureau

Solliciteer nu

Manager LINDA.hetbureau

LINDA.hetbureau is het reclamebureau van de makers van LINDA. en creëert succesvolle campagnes voor adverteerders en andere partners. Het bureau weet de leukste vrouwen van Nederland te bereiken via LINDA. kanalen en daarbuiten. De creatieve concepten en campagnes van LINDA.hetbureau kenmerken zich doordat ze lef hebben, vrouwen laten lachen en gemaakt zijn vanuit een mix van data, innovatie, creativiteit en onderbuikgevoel.

Het bureau is in 2015 opgericht en is verantwoordelijk voor concept, creatie & productie, mediastrategie & campagnemanagement. Dit doet zij voor adverteerders die content (campagne) vraagstukken hebben die direct gekoppeld zijn aan het merk en de media van LINDA. maar ook voor adverteerders die content(campagne) vraagstukken hebben buiten het merk en de media van LINDA. om. 

Daarnaast bent je als manager eindverantwoordelijk voor de producties van deze campagnes. Je werkt nauw samen met sales, projectmanagement en verschillende LINDA. Redacties.

FULL-TIME · NAARDEN

DE FUNCTIE

Als manager ben je in staat om LINDA.hetbureau nog verder uit te bouwen tot een professioneel bureau door creatieve concepten voor klanten te creëren, produceren en distribueren binnen alle mogelijke media. Niet alleen op campagneniveau, maar ook door de ontwikkeling van een year-round strategie voor klanten.
Je bent iemand die in staat is om via het merk LINDA. en de andere vrouwenmerken van Talpa, waaronder Net5 , klanten en adverteerders de meest waanzinnige content te bieden en de vrouwendoelgroep van Talpa te verbinden met commercieel interessante partijen. Je stuurt een team aan van conceptmanagers en werkt nauw samen met de redacties van LINDA.. Je hebt een liefde voor merken en media, een aanstekelijk enthousiasme en kunt goed presenteren. Je weet mensen voor je te winnen. Je hebt een goede staat van dienst op het gebied van conceptontwikkeling en hebt het lef. Je beschikt over een sterke persoonlijkheid en bent in staat zowel binnen als buiten LINDA. kaders te werken. Je bent creatief en doelgericht en kan structuur aanbrengen in (creatieve) processen. Kortom: we zoeken een nieuwe manager voor LINDA.hetbureau die met lef en liefde mediastrategie, creatie en commercie kan samenbrengen.

Wie zoeken wij?

  • HBO/WO-opleiding, liefst MarCom, reclame georiënteerd

  • 5 - 7 jaar relevante werkervaring bij een reclamebureau en/of mediaexploitant
  • Zeer goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk
  • Teamspeler, goed in staat om samen te werken met verschillende disciplines
  • Heeft bewezen resultaat geboekt met concept-management
  • Heeft ervaring met het aansturen van een team
  • Nieuwsgierig, resultaatgericht, zelfstandig en durft te zeggen wat hij/zij denkt
  • Bewezen cijfermatig inzicht, kan zowel creatief als commercieel denken en budgetten bewaken
  • Oog voor data en techniek

LINDA. biedt

LINDA. biedt je een inspirerende werkomgeving met leuke en ambitieuze collega’s. Je draagt bij aan het succesvolle merk LINDA. en haalt hierbij ook het beste in jezelf naar boven. Je leert iedere dag weer. Bij LINDA. wordt hard gewerkt en hard gelachen. LINDA. streeft een diverse medewerkerspopulatie na.

Quote Robbert Elderenbosch, manager LINDA.hetbureau tot september 2019:

‘Ik ga iets heel bijzonders doen, een jaar lang op wereldreis met mijn gezin. Dit is in stroomversnelling geraakt door leerplicht-uitdagingen van de kinderen. Dat is mooi, want daardoor gaat een lang gekoesterde droom in vervulling. Maar daarnaast ook erg jammer, omdat veel eerder dan gewenst een einde komt aan deze fantastische job. Fantastisch, want werkzaam BIJ het meest iconische media-merk van Nederland, MET zeer getalenteerde makers en VOOR de leukste merken van Nederland.’

Groet,

Robbert

Interesse?

We zien je CV en motivatie graag voor 16 september tegemoet. Mail naar Caren Wassink, directeur B2B LINDA., caren@moodformagazines.nl. 

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

                Fotograaf: Marc de Groot