LINDA. zoekt een Operations Manager

Solliciteer nu

LINDA. zoekt een Operations Manager

Voor LINDA. zijn we per direct op zoek naar een Operations Manager (32 uur p/week)

FULL-TIME / PART-TIME · NAARDEN

Over LINDA.

Mood for Magazines is het toonaangevende mediabedrijf achter het merk LINDA. Inmiddels is het merk LINDA. uitgegroeid van magazine tot een vooruitstrevend crossmedia merk. LINDA. magazine is met een gemiddelde verkochte oplage van 230.000 exemplaren per maand de grootste vrouwenglossy van Nederland en bereikt maandelijks 1,2 miljoen mensen. Het magazine bestaat uit themanummers, de LINDA.loves special, de spraakmakende L’HOMO., LINDA.man en zes keer per jaar een LINDA.meiden voor jonge vrouwen tussen 18-25 jaar. Bij LINDA.nl (voorheen LINDAnieuws.nl en LINDA.tv) wordt door een energiek team 18 uur per dag, 7 dagen per week nieuws gemaakt. LINDA.het bureau is het creatieve conceptbureau van de makers van LINDA. en creëert succesvolle campagnes voor adverteerders en partners.

Sinds maart 2019 valt Mood for Magazines onder Talpa Network. Samen hebben we de ambitie het sterkste en leukste vrouwennetwerk van Nederland te bouwen.

Wat wij zoeken

Een rechterhand voor Zakelijk Directeur Marielle Arts. Iemand die het leuk vindt een zeer divers takenpakket op te pakken: van HR-beleid uitwerken tot ICT-partner(s) aansturen tot (complex) agendabeheer van zowel Marielle als B2B directeur Caren Wassink. Het is jouw verantwoordelijkheid processen en algemene organisatorische zaken binnen het bedrijf Mood for Magazines soepel en gestructureerd te laten verlopen. Je hebt aan een half woord genoeg, je voelt de behoefte van de directie goed aan en kunt de vertaalslag maken naar operationeel niveau. Je bent gewend zowel in teamverband als zelfstandig te werken. Je werkt nauw samen met de huidige Personal Assistent van de Creatief en de Zakelijk Directeur. Wij zoeken iemand die zich als een vis in het water voelt in zo’n veelzijdige combifunctie.

Wie ben jij?

  • Je hebt een HBO werk- en denkniveau en 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie
  • Je kunt processen goed in kaart brengen en denkt graag mee over het beleid
  • Je bent een organisatorische duizendpoot die structuur aanbrengt en deadlines bewaakt
  • Je hebt een opgeruimd karakter, bent energiek en opgewekt, ziet het als een sport om snel en efficiënt te werken
  • Je bent zorgzaam en secuur
  • Je bent communicatief sterk en verbindt gemakkelijk


Wie zijn wij?

Met trots bedenken, maken en verkopen wij dagelijks het LINDA. merk aan de leukste vrouwen van Nederland (en iedere relatie die hen wil bereiken). Creativiteit en commercie gaan hier hand in hand. Er wordt hard gewerkt en hard gelachen. Je hoeft echt geen blonde vrouw te zijn om bij ons te werken. Wit, zwart; dik, dun; man, vrouw of geen van beiden; L, H, B, T, I of een andere letter: je bent hoe dan ook welkom.

LINDA. Biedt

We bieden je een inspirerende werkomgeving met leuke en ambitieuze collega’s. Je draagt bij aan het succesvolle merk LINDA. en haalt het beste in jezelf naar boven. Je leert iedere dag weer. Wij zijn gevestigd in Naarden in een gloednieuw pand met prachtig uitzicht op de bossen. Er is voldoende parkeergelegenheid en ons kookwonder Jannetje serveert dagelijks de heerlijkste lunchgerechten. We organiseren regelmatig kennissessies tijdens de lunch en nodigen inspirerende externe sprekers uit tijdens de donderdagmiddag borrels die wij eens per 6 weken organiseren. De arbeidsvoorwaarden zijn marktconform.

Solliciteren?

Heel graag! Reageer door je motivatie en CV voor 06-09-2019 te mailen aan sonja@moodformagazines.nl. Dan hopen wij je snel uit te kunnen nodigen voor een kop koffie.

[Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.]