Lead HR Operations

Solliciteer nu

Lead HR operations

Wil jij je graag vastbijten in processen waarbij je service gericht bezig bent en analytisch moet denken? Kent Excel géén geheimen meer voor jou en maak jij systemen snel eigen? Dan zijn wij bij Talpa Network opzoek naar jou!!


Lees snel verder en maak kennis met deze uitdagende functie. 

Fulltime / Parttime - Hilversum

Wat ga jij doen als Lead HR Operations? 

Als Lead HR Operations stuur jij de volledige HR-operatie aan. Deze leuke, enthousiaste en professionele afdeling draagt zorg voor een goede uitvoering van het personeels- en organisatiebeleid voor Talpa Network. Samen met je team (3 FTE) zorg je voor een accurate en professionele HR administratie.

Jouw afdeling is het eerste contactpunt voor vragen van onze medewerkers op het gebied van arbeidsvoorwaarden. Je draagt zorgt voor eenvoud in processen en een hoge kwaliteit van service. Jij hebt een goede employee experience als prioriteit. Je zorgt voor een snelle doorlooptijd van alle vragen die binnenkomen en staat voor kwaliteit.

Als Lead HR operations ben jij de contactpersoon met onze externe payroll partij. Ook hier voer jij de regie op de processen. Je bent in staat om met de afdeling finance te schakelen en begrijpt hun taal. Je draagt de verantwoordelijkheid voor het gevraagd en ongevraagd opleveren van management informatie. Excel skills zijn hierbij een must.

Als leidinggevende zorg jij voor een lerende cultuur waarin kwaliteit belangrijk is, maar ook ruimte om fouten te maken en van elkaar te leren. Jij haalt het beste uit je team en besteed naast je inhoudelijke werkzaamheden een belangrijk deel van je tijd hieraan. De effort die jij hierin stopt mag je ook terug verwachten van jouw collega’s. Samen ontwikkelen we elkaar op persoonlijk en professioneel vlak.

Je werkt en denkt mee op verschillende HR projecten of bent zelf projectleider. Voor alle projecten maak jij de doorvertaling naar jouw afdeling. Je fungeert als een belangrijke sparringpartner van de HR directeur.

Wat breng jij ons:

Voor de positie van Lead HR operations, zoeken we iemand met de volgende vaardigheden en ervaring:

  • Je hebt een WO diploma met 5 tot 7 jaar werkervaring in een rol waarin je gewerkt hebt met HR data;
  • Je hebt ruime ervaring met projectmanagement, groot en klein;
  • Je bent ervaren met het gebruik van Excel;
  • Je hebt kennis van sociale wetgeving, basis arbeidsrecht en ervaring op het gebied van arbeidsvoorwaarden;
  • Je hebt kennis van AFAS is een pre;
  • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands.

Wat krijg je ervoor terug? 

Aanvullende informatie

  • Je komt te werken in een team met leuke en gedreven collega’s, bij één van de grootste mediabedrijven van Nederland;

  • Mocht jij parttime beschikbaar zijn is dit geen probleem, de functie is voor zowel 32 uur als 40 uur in te vullen.

Testimonial HR director

“Het afgelopen jaar zijn er mooie stappen gezet op het gebied van data. We zijn hard opzoek naar iemand die dit naar het volgende niveau kan brengen. Het zal een van de speerpunten zijn op de HR agenda. In deze rol heb je echt de mogelijkheid om impact te maken

Word jij onze nieuwe collega?

Enthousiast over deze rol en wil je ons team komen versterken als Lead HR operations? Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren. Stuur via onderstaande knop jouw CV en motivatiebrief en wie weet maak je binnenkort deel uit van ons team.

We hanteren drie gespreksrondes.

Heb je nog vragen over de functie of de procedure? Mail dan naar jobs@talpanetwork.com.

Iedere vorm van acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.