Internal Auditor

Solliciteer nu

Internal Auditor

Als Internal Auditor ben je iemand die zelfstandig audit werkzaamheden uitvoert en wil je graag meer weten over onze bedrijfs- en klantperspectieven. Ben jij een analytische denker die in staat is om de strategische doelen van Talpa Network te relateren aan operationele bedrijfsprocessen en financiële resultaten? 

Dan zijn wij opzoek naar jou! 

FULL-TIME · HILVERSUM

De functie: 

Internal Audit is een nieuwe rol binnen Talpa Network waardoor je de gelegenheid hebt om jouw eigen rol vorm te geven, niet alleen wat betreft de uitvoering van Internal Audits, maar ook ten aanzien van het ontwikkelen van de interne auditprocessen en methodologie.

Je speelt als Internal Auditor een belangrijke rol in het beheersen van de risico’s in de groei van Talpa Network naar het meest geliefde MediaTech bedrijf van alle Nederlanders. Als Internal Auditor ben je verantwoordelijk voor het geven van een onafhankelijk oordeel over hoe wij onze bedrijfsvoering beheersen en geef je duidelijke adviezen voor verdere verbetering.

Vanwege de snelle groei van Talpa Network is Internal Audit essentieel om het management te ondersteunen bij het uitbouwen en continu verbeteren van onze bedrijfsprocessen. Als Internal Auditor plan en voer je audits uit en presenteer je jouw auditresultaten op een duidelijke manier aan het management. Je werkt aan operational, financial, compliance of IT audits, volgt afgesproken actieplannen op en voert bijzondere onderzoeken uit over de gehele breedte van Talpa Network. In jouw rol lever je een directe bijdrage aan het versterken van de interne beheersing van onze bedrijfsprocessen door pragmatische en kostenbewuste oplossingen te bieden voor het verder verbeteren van onze interne beheersing. Jouw gevraagd en ongevraagd advies wordt zeer op prijs gesteld door ons Management. Op basis van jouw voortdurende contact met het lijnmanagement blijf je op de hoogte van de implementatie van afgesproken verbeteringen.

Als Internal Auditor ben je iemand die zelfstandig audit werkzaamheden uitvoert met minimale begeleiding en wil je graag meer weten over onze bedrijfs- en klantperspectieven. Je bent een analytische denker die in staat is om de strategische doelen van Talpa Network te relateren aan operationele bedrijfsprocessen en financiële resultaten. Jouw communicatieve vaardigheden en bekwaamheid om complexe uitdagingen/ concepten te vereenvoudigen zijn van onschatbare waarde.

Taken en verantwoordelijkheden:

 • Voert onderzoeken uit op het gebied van strategie, veranderprocessen, governance, compliance, risico management, alsmede het uitvoeren van doelmatigheids- en andere bijzondere onderzoeken op verzoek van de Raad van Bestuur.
 • Beweegt zich in een dynamische omgeving waarin diverse verandertrajecten zich voordoen, waaronder het uitbreiden en implementeren van een nieuw internal risk- en control framework en het opzetten van Internal Audit.
 • Faciliteert de organisatie met het opzetten, uitvoeren en rapporteren van internal audits in een veranderende omgeving. Naast het verstrekken van assurance zal het verstrekken van adviezen, in je natuurlijke adviesrol, een belangrijk onderdeel van je taak zijn.

De Internal Auditor rapporteert aan de Raad van Bestuur – CEO.

De ideale kandidaat:

 • heeft een master's degree in Accounting, Finance, Business of gerelateert;
 • heeft minimaal 5 jaar werkervaring op het gebied van Audit, deels ook Internal Audit;
 • heeft een goed begrip van Corporate Governance standaarden, risk management en interne beheersing;
 • heeft de kennis om audit standaarden pragmatisch toe te passen en auditresultaten te relateren aan financiële resultaten;
 • heeft kennis van en ervaring met documentatiesystemen voor Internal Audit.

Werken bij Talpa Network betekent voor jou:

 • Werken op een plek vol inspiratie en energie.
 • Werken in een te gek team binnen een jong en toonaangevend bedrijf.
 • Goede arbeidsvoorwaarden.
 • Een laptop en iPhone van de zaak.
 • Gratis bootcampen.
 • De beste koffie van heel Hilversum.... en wat dacht je van toegang tot onze events.

We hebben een 'transparant' sollicitatieproces met twee of drie gespreksrondes. Robert Walters ondersteunt ons in dit sollicitatieproces.Voor vragen kun je contact opnemen met Marlinde Sondervan, Recruiter, via marlinde.sondervan@talpanetwork.com