HR Business Partner

Solliciteer nu

              HR Business Partner       

Ben jij een ervaren HR business partner met een inspirerende visie en ‘getting-things-done' mentaliteit'? Ben jij iemand die het management coacht, begeleidt en adviseert op alle personeelsvraagstukken? Gedij jij daarnaast goed in een ondernemende omgeving?  


Dan zijn wij op zoek naar jou!

Part-time / Full-time · Hilversum

Wat ga je doen?

Als HR business partner werk je voor een of meerdere onderdelen van Talpa Network, bijvoorbeeld radio, social of LINDA. Je geeft invulling aan de algemene HR strategie en vertaalt business behoeften naar een HR agenda voor je eigen aandachtsgebied.

Je bent sterk in het opbouwen van relaties met managers en medewerkers. Jij bent op de hoogte van alle personele ontwikkelingen binnen je aandachtsgebied, zowel uit gesprekken als op basis van analyse van beschikbare HR data. Als HR business partner ben je een sparringpartner en coach van het management en je fungeert als oren en ogen van het management. 

Je voelt je thuis in een ondernemende omgeving en hebt een proactieve houding. Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken om zo ook op operationeel vlak je steentje bij te dragen.

Als ambassadeur van de centrale HR organisatie, vorm je als HR business partner een belangrijke schakel. Hierin vind je het ook belangrijk om bij te dragen aan het verder professionaliseren van de HR afdeling op diverse onderwerpen of in projecten.

Het team

Binnen de afdeling HR werken 12-15 medewerkers. Jij maakt deel uit van het team van 4 HR business partners dat wordt aangestuurd door de Lead HR business partners. Voor het optimaal bedienen van je business werk je samen met het Recruitment team, de afdeling HR operations en HR projects. 

Over Talpa Network

Talpa Network is een 100% Nederlands netwerk van sterke mediamerken. Met merken als SBS6, Radio 538, LINDA. Net5, ActievandeDag.nl of StukTV bereiken we wekelijks 90% van alle Nederlanders.

Als creatief mediabedrijf vinden we het belangrijk Nederlandse content en media te behouden, verrijken en ontwikkelen. Belangrijk voor de mediawereld en adverteerders, maar uiteindelijk ook voor Nederland in deze steeds meer internationaal gedomineerde wereld.

Originele en bijzondere verhalen vertellen zit in ons DNA. Gecreëerd, gecureerd en gedeeld door onze sterke merken en persoonlijkheden. Samen vormen we een uniek lokaal netwerk dat daar is waar en wanneer het de klant uitkomt. Of het via een evenement is, op tv, radio, social of een digitaal platform: onze content staat centraal. We willen er dag en nacht zijn, voor jong en oud. Meer dan relevant.

Onze medewerkers zijn hier dan ook dag en nacht voor aan de slag. Verbonden vanuit ons Talpa Network en specifiek voor het merk waarvoor zij content maken. Voortkomend uit hun creativiteit, flexibiliteit en de wil om steeds te vernieuwen en groeien.  

Wat neem je mee?

  • Je beschikt over HBO/WO denk- werkniveau op het gebied van Human Resources;
  • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring in soortgelijke rollen binnen een dynamische omgeving;
  • Je overziet het grote geheel, maar bent ook praktisch ingesteld, weet van aanpakken en denkt in oplossingen;
  • Je hebt ervaring met verandertrajecten en projectmatig werken;
  • Je verbindt door samen te werken en hebt een proactieve houding;
  • Je bent resultaatgericht, hebt organiserend vermogen en overtuigingskracht;
  • Je weet hoe de interne lijnen lopen en speelt hier tactisch op in;
  • Je draagt de HR strategie uit en daagt leidinggevenden uit naleven van het HR beleid. Je krijgt mensen in beweging;
  • Je hebt kennis van HR trends en HR wet- en regelgeving.

Wat bieden we?

Word jij onze nieuwe collega?

Enthousiast over deze rol en wil je ons team komen versterken als HR Business Partner? Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren. Stuur via onderstaande knop jouw CV en motivatiebrief en wie weet maak je binnenkort deel uit van ons team.

We hanteren een telefonische intake en twee gespreksrondes.

Heb je nog vragen over de functie of de procedure? Mail dan naar jobs@talpanetwork.com.

Iedere vorm van acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

We only consider candidates who live in the Netherlands and speak the Dutch language.