Online Marketeer

Solliciteer nu

Online Marketeer

Voor onze toonaangevende merken Radio 538, Radio 10, Sky Radio, Radio Veronica zijn wij per direct op zoek naar een Online Marketeer met Display-ervaring. Heb jij hands-on ervaring en kan jij online campagnes van A tot Z managen en optimaliseren?

Dan zoeken we jou! 

Full-time · Hilversum

Wat je gaat doen als Online Marketeer:

Jij als Online Marketeer weet als geen ander hoe je online kanalen moet uitbouwen. We zoeken een meewerkend voorvrouw/-man. Inhoudelijk breng jij het team verder.

Als focus heb je Display, jij hebt de regie in handen over jouw campagnes. Je werkt hoofdzakelijk voor onze gave radiomerken. Het gehele jaar door draaien we verschillende campagnes. Jij bepaalt de online campagnestrategie samen met de andere online specialisten en brand managers.

Nadat de strategie is bepaald, ben je ook verantwoordelijk voor het inboeken en optimaliseren van de campagnes. Uiteindelijk wil je het beste resultaat. Dat doe je door:

            • Continu in de data te zitten en over de hele funnel te optimaliseren;
            • Je doelgroepen te kennen en je boodschap hierop af te stemmen;
            • Opzetten van A/B testen;
            • Testen van nieuwe tooling & advertentiemogelijkheden.

Let op: de hoofdfocus is Display. In overleg met het team en op basis van jouw expertise en interesses kijken we naar een tweede kanaal om op te focussen. Dat kan Social zijn, maar ook SEO of Affiliate marketing.

Wij zoeken een energieke online marketeer die uitstekend kan schakelen tussen strategie en executie en die het volgende meeneemt:

 • HBO of WO opleiding, in de richting van marketing en/of communicatie;
 • Minimaal 4 jaar relevante ervaring op het gebied van online marketing;
 • Ervaring in het opzetten van Displaycampagnes is een must (bijv. in DV360);
 • Ervaring met Paid Social, SEA, Affiliate of Online Video is een pre;
 • Analytisch sterk, je bent resultaatgericht en weet hoe je jouw campagnes moet optimaliseren;
 • Sterk in presenteren en stakeholdermanagement.

Wat bieden:

Een interessante en brede functie met veel eigen verantwoordelijkheid en uitdagingen. Onze afdeling is gevestigd in een van de leukste en meest bruisende mediagebouwen van Nederland en de studio's worden momenteel vernieuwd en mooier dan ooit!

Natuurlijk heeft Talpa Network B.V. ook passende en mooie arbeidsvoorwaarden.

Wil je ons gezellige en energieke team komen versterken als Online Marketeer? Zie onderstaande afbeelding en lees wat een collega zegt over het werken op deze creatieve en gezellige afdeling;

“De combinatie van data gedreven werken met de behoeften van de luisteraar als uitgangspunt maakt het werk dynamisch en uitdagend. Bovendien geeft het me enorm veel voldoening om met andere teams binnen Talpa continu op zoek te gaan naar het beste resultaat.“ Céline, Online Marketeer

Interesse? Solliciteer dan gauw! vragen kun je contact opnemen met een van onze recruiters via jobs@talpanetwork.com.

Iedere vorm van acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld