Eindredacteur Shownieuws

Solliciteer nu

Eindredacteur Shownieuws

De leukste entertainmentredactie van Nederland is per direct op zoek naar een steengoede Eindredacteur voor zowel de televisie-uitzendingen als het online platform van Shownieuws!

Full-time · Hilversum

Waar kom je te werken?

Shownieuws is het dagelijkse entertainmentnieuwsprogramma van SBS6, waarbij het laatste nieuws op het gebied van entertainment, crime, royalty, politiek en sport voorbijkomt. Shownieuws bereikt met de tv-uitzending op SBS6 en online maandelijks miljoenen mensen. De redactie van Shownieuws bestaat uit een team jonge ambitieuze professionals die vol passie dagelijks keihard werken om zoveel mogelijk mensen te entertainen met het laatste nieuws.

Jouw profiel:

Wij zijn op zoek naar iemand met een brede interesse op het gebied van (showbizz)nieuws of informatieve programma's en je weet deze interesse te gebruiken in je werk. Als Eindredacteur van Shownieuws werk je voor zowel de televisie-uitzendingen als het online platform. In een team van eindredacteuren ben je medeverantwoordelijk voor de journalistieke koers van het programma. Je stuurt op dagelijkse basis een grote redactie aan, en coacht redacteuren, verslaggevers, presentatoren en deskundigen. Je hebt een positief kritische, heldere mening. Collegialiteit en enthousiasme kenmerken je stijl van werken. Verder heb je geen           9-tot-5-mentaliteit, want je werkt in roosterverband, dus ook in de avonden en weekenden.

Opleiding en ervaring

Wij zoeken een journalistieke eindredacteur met ervaring op het gebied van (showbizz) nieuws of informatieve programma's. Vanzelfsprekend heb je een uitstekende kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Wij bieden:

Word jij onze nieuwe collega?

Enthousiast over deze rol en wil je ons team komen versterken als Eindredacteur? Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren. Stuur via onderstaande knop jouw CV en motivatiebrief en wie weet maak je binnenkort deel uit van ons team.

We hanteren twee gespreksrondes.

Heb je nog vragen over de functie of de procedure? Mail dan naar jobs@talpanetwork.com.

Iedere vorm van acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.