Eindredacteur Shownieuws

Solliciteer nu

Eindredacteur Shownieuws

Talpa TV Productions B.V. is het in-huis productie bedrijf van Talpa TV, een creatief full media bedrijf dat opereert in een dynamische branche. We zijn gespecialiseerd in het produceren van nieuws gerelateerde televisieprogramma’s, waaronder het bekende Hart van Nederland en Shownieuws. Daarnaast produceren we een breed scala aan Infotainment programma’s zoals Lachen om Home Video’s, Reportage, De 25 Grootste, De Vierdaagse, Veronica Music en uiteenlopende (commerciële) specials. Bij Talpa TV Productions B.V. werk je in een inspirerende omgeving met enthousiaste en gedreven mensen.


Voor de redactie van Shownieuws zijn wij op zoek naar een:

Eindredacteur 


FULL-TIME · AMSTERDAM

    Hoofdtaken:

    Je hebt een brede interesse op het gebied van (showbizz)nieuws of informatieve programma's en je weet deze interesse te gebruiken in je werk. Als eindredacteur van Shownieuws werk je voor zowel de televisie-uitzendingen als het online platform. In een team van eindredacteuren ben je mede verantwoordelijk voor de journalistieke koers van het programma. Je stuurt op dagelijkse basis een grote redactie aan, en coacht redacteuren en verslaggevers. 

Jouw profiel:

Je hebt een positief kritische, heldere mening. Collegialiteit en enthousiasme kenmerken je stijl van werken. Verder heb je geen 9-5 mentaliteit, want je werkt in roosterverband, dus ook in de avonden en weekenden.

Opleiding en ervaring:

Wij zoeken een journalistieke eindredacteur met ervaring op het gebied van (showbizz) nieuws of informatieve programma's. Ook verwachten wij dat je minimaal de School voor Journalistiek of andere relevante HBO-opleiding hebt afgerond. Vanzelfsprekend heb je een uitstekende kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Wij bieden:

Naast een interessante baan op basis van een 40-urige werkweek, biedt de redactie een plezierige werkomgeving in Amsterdam bij een jonge, gedreven organisatie, waarbij je een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket tegemoet kunt zien conform de CAO van Talpa TV Productions B.V.