Data Scientist

Solliciteer nu

Data Scientist

Krijg jij energie van het duiken in grote bakken data en het leggen van verbanden? Ben jij in staat hoofdzaken van bijzaken te onderscheiden?


Solliciteer dan snel voor de functie van Data Scientist!

Full-time · Hilversum

The job

Ons Data & Strategy team is op zoek naar een Data Scientist die samen met een andere data scientist en data analisten in het team zich bezig gaat houden met het opzetten van modellen die het data gedreven werken binnen media bevorderen.

Enerzijds gaat dit om modellen waarmee we media inzet willen optimaliseren; denk hierbij bijvoorbeeld aan het classificeren van onze video en audio content op basis van ondertiteling, of modellen die voorspellen welke media inzet wanneer het beste werkt om consumenten te converteren tot een verkoop.

Anderzijds kijken we ook naar hoe we intern onze marketing slimmer kunnen maken; denk hierbij bijvoorbeeld aan het slimmer inrichten van onze TV commercials, of het optimaliseren van marketing spends op basis van effecten die we uit de data halen.

En tot slot proberen we ook nog eens onze digitale producten te optimaliseren aan de hand van slimme recommendation modellen of segmentaties. 

Wie ben jij?

  • Jij hebt een afgeronde opleiding in de richting Bedrijfskunde, Economie, Econometrie of Data Science;

  • Jij beschikt over HBO/WO denkniveau;
  • Jij hebt 3 tot 5 jaar werkervaring;
  • Je durft kritische vragen te stellen;
  • Je bent Analytisch, flexibel en weet prioriteiten te stellen;
  • Jij hebt ervaring met SQL (presto) en modelleringstools als Python en R.

Wat bieden wij?

Word jij onze nieuwe collega?

Enthousiast over deze rol en wil je ons team komen versterken als Data Scientist? Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren. Stuur via onderstaande knop jouw CV en motivatiebrief en wie weet maak je binnenkort deel uit van ons team.

We hanteren twee gespreksrondes.

Heb je nog vragen over de functie of de procedure? Mail dan naar jobs@talpanetwork.com.

Iedere vorm van acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.