Communicatie Adviseur

Solliciteer nu

Communicatie Adviseur - vast/freelance

Wij zijn per direct op zoek naar een Communicatieadviseur. Een zeer uitdagende en afwisselende functie in een ambitieus mediabedrijf en omgeving waar geen dag hetzelfde is en je constant wordt geprikkeld om het beste uit jezelf te halen!


Deze functie is op projectbasis voor 7 maanden, met een eventuele optie tot verlenging. Je kunt deze opdracht in loondienst of als zelfstandig ondernemer uitvoeren.

FULL-TIME · AMSTERDAM


Jij bent:


Je bent een ambitieuze, ondernemende communicatie professional en je hart gaat sneller kloppen van media, adviseren, plannen, organiseren en schrijven! Je hebt een Communicatie of Mediagerelateerd HBO of Universitair diploma op zak en minimaal 3 jaar werkervaring, bij voorkeur in de media. Je bent redactioneel en conceptueel sterk, creatief en effectief in het benaderen van stakeholders en werkt zelfstandig en georganiseerd. Je bent een collegiale teamspeler die uitdagingen niet schuwt en proactief de verbinding zoekt met de andere professionals binnen het hele Talpa Network om met elkaar tot de beste resultaten in het werk te komen. 

Werkzaamheden:

  • Adviseren en ondersteunen van het management van de televisiezenders van Talpa Network op het gebied van communicatie en PR;

  • Het opstellen en uitvoeren van PR-plannen voor de televisiemerken en –programma’s van Talpa Network;
  • Het ontwikkelen en onderhouden van het netwerk van de bij het werkproces betrokken media, programma managers, producenten;
  • Het verzorgen van de woordvoering voor ‘jouw’ zender en programma’s;
  • Het leveren van bijdragen aan integrale promotieplannen die de afdelingen Communicatie, Digital en Marketing gezamenlijk voor de televisiezenders maken. 

Deze functie is op projectbasis voor 7 maanden, met een eventuele optie tot verlenging. Je kunt deze opdracht in loondienst of als zelfstandig ondernemer uitvoeren.

Wij vullen deze vacature via onze eigen werving in. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is daarom niet gewenst. Profielen en cv’s die ongevraagd door bureaus worden toegezonden zullen behandeld worden als directe sollicitaties van de kandidaat.


Wij bieden: 

Een uitdagende functie op basis van 32- of 40-urige werkweek bij een jonge, gedreven organisatie in Amsterdam met uitstekende arbeidsvoorwaarden.