Accountmanager VakantieVeilingen - Talpa eCommerce

Solliciteer nu

Accountmanager VakantieVeilingen - Talpa eCommerce

Ben jij een commerciële dealmaker in de Travel en / of Horeca branche? Speel je altijd in dienst van het team? En ben je op zoek naar een uitdagende functie bij een dynamische en informele e-commerce speler? 

Voor VakantieVeilingen zijn wij per direct op zoek naar een Account Manager. 

FULL-TIME · AMSTERDAM

Wat ga je doen?

Talpa eCommerce/ Emesa Nederland BV is de internationale E-commercespeler in de vrijetijds-, retail- en reissector en onderdeel van Talpa Network. De samenwerking met Talpa Network biedt ons meer mogelijkheden om met bestaande en toekomstige online merken consumenten te bereiken. Dat gebeurt via innovatieve E-commerce merken zoals VakantieVeilingen, ActievandeDag, Kollectif en het internationale merk VavaBid.be. 

Wie ben jij?

Je weet partners in deze branche proactief te benaderen en een commerciële win-win situatie te creëren voor Emesa en de partners. Je werkt aan het opbouwen van een duurzame relatie met zowel bestaande als nieuwe partners zonder daarbij de commerciële korte termijn doelstellingen uit het oog te verliezen. Je gaat voor het benutten van kansen en bent target-gedreven, creatief, overtuigend en een echte netwerker.

Een dag als Account Manager?

“Het is maandagochtend 8:30 uur, je opent snel je laptop met een kopje koffie want je bent benieuwd hoe je accounts de week ervoor hebben gepresteerd. Je verwerkt deze resultaten in het dashboard van de wekelijkse teammeeting. Na de teammeeting formuleer je actiepunten om je overscore te vergroten of een eventuele gap ten opzichte van je target te sluiten. Je opent je mail en hebt akkoord op twee voorstellen. Snel maak je de contracten aan in het CRM systeem en overleg je met de Category Specialist welke verlengingen er nog meer op de planning staan.


 Je opent vervolgens je leadlijst en kijkt naar de vervolgstappen die bij je prospects moeten worden uitgevoerd. Tussen de middag lunch je met een gezonde salade in de kantine of eet je een broodje op het dakterras. Na de lunch vind de wekelijkse teammeeting plaats. Vervolgens moet je snel door, want je hebt nog een new business afspraak, of een afspraak met een bestaande partner, waar je de contractverlenging gaat bespreken. Je hebt deze afspraak vorige week tot in de puntjes voorbereid met de Category Specialist middels een op maat gemaakte presentatie".

Wat verwachten wij van jou:

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau;

 • 3-5 jaar relevante werkervaring in een zelfstandige commerciële functie; 

 • Aantoonbare affiniteit en netwerk in de Travel branche;

 • Je wordt sterk gedreven door het behalen van commerciële resultaten;

 • Je toont initiatief en komt met creatieve oplossingen

 • Je toont initiatief en bent overtuigend;

 • Je hebt een aantoonbaar track record in Consultative selling;

 • Je voelt je thuis in een snel veranderende omgeving;

 • Je bent gewend om zelfstandig te werken maar bent ook zeker een teamplayer;
  + Ervaring met online media / e-commerce is een pré;

Wat bieden we jou?

Een uitdagende fulltime functie op basis van een 40-urige werkweek bij een jonge, gedreven organisatie in Amsterdam in een professionele en informele werkomgeving waar je collega’s klaarstaan om je waar nodig te ondersteunen en met een marktconform salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Interesse?

Herken jij jezelf in bovenstaande omschrijving, beschik jij over de juiste kennis en vaardigheden? Dan gaan we graag met jou in gesprek! Solliciteer direct via onderstaande knop.