Accountmanager Business Development

Solliciteer nu

Accountmanager Business Development

Talpa Media Solutions is de verkooporganisatie voor vier Nederlandse commerciële televisiezenders SBS6, Net5, Veronica, SBS9, Vice en het VOD-platform KIJK, Radiozenders Radio538, SkyRadio, Radio Veronica, Radio10, 100%NL, SLAM!, SublimeFM en de digitale platforms van Talpa e-commerce en Social Influencers.

Voor Talpa Media Sulutions zijn wij per direct op zoek naar een Accountmanager Business Development.

FULL-TIME · AMSTERDAM

De functie:

Talpa Media Solutions zet de doelstelling van de klant altijd centraal, want alleen op die manier kan het beste concept aangeboden worden. Effectiviteit en efficiëntie is daarbij een must. Onze sterke merken lenen zich voor 360 graden toepassingen, zodat de doelgroep overal en op elk moment bereikt kan worden met de juiste boodschap. Pas dan neemt de relevantie en daarmee de impact toe, zowel voor consument als klant. 

Als accountmanager Business Development neem je plaats in het team “Business Development”. Deze afdeling binnen Talpa Media Solutions is dé business partner voor alle directe adverteerders & small agencies.

 Als accountmanager Business Development informeer en adviseer je zowel adverteerders als (media)bureaus over de mogelijkheden om middels onze kanalen hun media en marketingcommunicatie doelstellingen zo effectief en zo efficiënt mogelijk te behalen. 

De Werkzaamheden: 

 • Je kunt crossmediaal concernoverstijgend denken vanuit de doelstellingen van de klant, zowel op radio & televisie spot-, non spot- als digitaal niveau.
 • Je bent budgettair verantwoordelijk voor de onder jouw beheer lopende accounts.
 • Je bent in staat om tijdens onderhandelingen je gewenste resultaten te bewaken en stuur je waar nodig bij om alle gestelde doelen te realiseren.
 • Je vertaalt marketing-/communicatiedoelstellingen van adverteerders naar passende media strategieën.
 • Je Informeert, adviseert en werft actief (potentiële) opdrachtgevers en adverteerders en je hebt als taak relaties verder uit te bouwen, inclusief new business.

Jouw profiel:

 • Je hebt een afgeronde, relevante HBO-/WO-opleiding met minimaal 3 jaar werkervaring in een commerciële functie bij een media-exploitant.

 • Je beschikt over een breed netwerk bij adverteerders en (media)bureaus. 

 • Je bent gedreven, hebt passie voor het mediavak.

 • Je bent ondernemend, proactief en resultaatgericht.

 • Je kenmerkt je door uitstekende advies- en verkoopvaardigheden en kunt crossmediaal acteren vanuit de doelstellingen van de klant.

 • Je bent een teamplayer en weet mensen te enthousiasmeren.


Wij bieden.

Een uitdagende fulltime functie in een dynamische, gedreven organisatie (gevestigd in Amsterdam). Onze primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn concurrerend. Je bent onderdeel van een ambitieus en enthousiast team.

Interesse

Ben jij een energieke persoonlijkheid en herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Dan zien wij graag jouw reactie via onderstaande sollicitatieknop. 

Voor inhoudelijke vragen over deze functie kun je contact opnemen met maurice.ridder@talpanetwork.com 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld